U PLIVI smo iznimno ponosni na dugogodišnju tradiciju suradnje s akademskom zajednicom u Hrvatskoj. Dugi niz godina u PLIVI studenticama i studentima nudimo mogućnost upoznavanja s velikim brojem stručnjaka, inovativnom tehnologijom i procesima potrebnima za uspješnu proizvodnju, ali i plasiranje proizvoda na tržište.

Kroz iskustvo rada u globalnoj kompaniji i dobivanje uvida u raznolikost i dinamičnost farmaceutske industrije studentima se otvara prilika i za predstavljanje potencijalnom budućem poslodavcu i, ono najvažnije, vlastiti rast i razvoj. Osim putem studentske prakse, brojni studenti svoj profesionalni razvoj započnu na nekom od studentskih poslova u PLIVI.

Na taj način studenti stječu konkretno radno iskustvo te praktične vještine i znanja i prije završetka školovanja. Mogućnost rada u globalnom, dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju ono je što studenti posebno naglašavaju kao vrijednost iskustva koje su u PLIVI stekli.

Zanima te kako je raditi u PLIVI?

Naš rad s novim generacijama predstavljamo kroz program Generation Next – program za znatiželjne studente žedne znanja koji znaju prepoznati prave prilike, koji su uvijek usmjereni na budućnost i pitaju se: “Što je sljedeće?”.

Pravo vrijeme za steći uvid u rad u PLIVI je za vrijeme tvog redovnog obrazovanja. Stručna praksa ili obavljanje studentskih poslova odlična je prilika za upoznavanje sa svijetom rada u dinamičnom okruženju globalne farmaceutske industrije.

Studentski posao u PLIVI nije samo posao. Radeći uz iskusne stručnjake i s inovativnom tehnologijom imat ćeš priliku za rast i razvoj vještina u okruženju koje njeguje tvoju individualnost i nastoji ti pomoći da ostvariš svoj potencijal. Vjerujemo da će ti rad u PLIVI pomoći da postaneš konkurentniji te stekneš bolji uvid u način na koji funkcionira globalno radno okruženje.

Ponosni smo na činjenicu da su mnogi naši zaposlenici prvi susret s nama ostvarili upravo kao studenti. Premda tek ulaziš u svijet rada, zajedno s nama imaš priliku promijeniti živote ljudi diljem svijeta. Zvuči sjajno, zar ne?

Koje vrste studentskih poslova mogu obavljati studenti u PLIVI?

Najveća smo farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i u mogućnosti smo ponuditi široku lepezu poslova za studente. Ovisno o tvojoj struci i karijernim aspiracijama možeš raditi zajedno s našim timovima Operacija, Kvalitete, Istraživanja i razvoja, Nabave, IT-a, Financija, Komercijalnog poslovanja i drugih organizacijskih jedinica.

Zanima te rad u globalnom okruženju? U našim Centrima dijeljenih aktivnosti pruža ti se prilika da iz Zagreba obavljaš globalne poslove za Tevine timove diljem svijeta. Uz stjecanje novih znanja i upoznavanje kolega u globalnoj Tevinoj zajednici, usavršit ćeš i komunikacijske vještine na stranim jezicima.

Kako se prijaviti?

Na studentske poslove najčešće primamo redovne studentice i studente viših godina brojnih studija, ovisno o potrebama samog posla. Prijave primamo isključivo elektroničkim putem, prijavom u našu online bazu studenata.

Ako želiš saznati više informacija iz prve ruke, možeš nas pronaći i na brojnim studentskim manifestacijama koje se održavaju tijekom akademske godine, kao što su Dani karijera na raznim fakultetima ili networking eventi sa studentima. Bit će nam drago upoznati se s tobom i odgovoriti na tvoja pitanja!