PwC (PricewaterhouseCoopers) globalna je tvrtka koja posluje na svim kontinentima, a u Hrvatskoj ima ured od 1997. Poduzeće se zauzima za stvaranje održivog društva, a usluge pružaju u područjima transakcija, revizija i računovodstvenog poslovanja, poreznih i regulatornih usluga itd.

PwC Hrvatska je poduzeće koje je uvijek otvoreno za studentske prakse. Najviše otvorenih studentskih pozicija imaju tijekom akademske godine odnosno u razdoblju od rujna do siječnja, do isteka studentskih prava studentima završne godine diplomskog studija. Svaki član od prvog radnog dana dio je PwC tima, a više od 90% studenata nastavlja raditi u PwC-u poslije završenog fakulteta.

Na početku radnog puta u poduzeću, student upoznaje svoj tim i dobiva mentora koji je zadužen za njegov rad i razvoj. Kroz prvih deset dana prolazi onboarding program – edukaciju na razini PwC-a gdje saznaje kako funkcionira život u PwC-u te sve o politikama i procedurama poduzeća. Onboarding je osmišljen kako bi pomogao studentima da se što lakše snađu i prilagode radu. Kada on završi, slijedi učenje kroz radne zadatke i projekte na kojima studenti sudjeluju zajedno sa članovima odjela u koji su došli.

Zbog iznimne važnosti povjerljivosti podataka i kako bi mogli biti upućeni u sve tekuće zadatke i sastanke kao punopravni članovi tima, studenti potpisuju Sporazum o povjerljivosti informacija. Kao dio tima, studenti mogu očekivati da će stariji kolege uložiti svoje vrijeme i znanje u obučavanje i osamostaljivanje studenta.

Trenutno je otvoren natječaj za Pripravnika u odjelu revizija. Očekivani početak rada je u srpnju, a prijaviti se mogu studenti koji planiraju diplomirati do kraja 2024. godine. Više o samom oglasu, uvjetima rada i radnim zadacima možete saznati na linku.