Sa čitavo stoljeće dugom tradicijom uspješnog farmaceutskog poslovanja, PLIVA je danas članica Teva grupe, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu. Naš je temeljni cilj poboljšati kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima. PLIVA je najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočna Europa zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji i kontinuiranom ulaganju u proizvodni sustav.

Zanima te kako je raditi u PLIVI?

Naš rad s novim generacijama predstavljamo kroz program Generation Next – program za znatiželjne studente žedne znanja koji znaju prepoznati prave prilike, koji su uvijek usmjereni na budućnost i pitaju se: “Što je sljedeće?”. 

Pravo vrijeme za steći uvid u rad u PLIVI je za vrijeme tvog redovnog obrazovanja. Stručna praksa ili obavljanje studentskih poslova odlična je prilika za upoznavanje sa svijetom rada u dinamičnom okruženju globalne farmaceutske industrije.

Studentski posao u PLIVI nije samo posao. Radeći uz iskusne stručnjake i s inovativnom tehnologijom  imat ćeš priliku za rast i razvoj vještina u okruženju koje njeguje tvoju individualnost i nastoji ti pomoći da ostvariš svoj potencijal. Vjerujemo da će ti rad u PLIVI pomoći da postaneš konkurentniji te stekneš bolji uvid u način na koji funkcionira globalno radno okruženje.

O našoj uspješnoj suradnji sa studentima najbolje govore nagrade i priznanja koja iz godine u godinu dobivamo od studentske zajednice. U 2022. godini osvojili smo nagrade Zlatni indeks u kategorijama „Studentske prakse“, „Ulaganja u studentske projekte i udruge“ te „Najbolji imidž“. Ponosni smo na činjenicu da su mnogi naši zaposlenici prvi susret s nama ostvarili upravo kao studenti. Premda tek ulaziš u svijet rada, zajedno s nama imaš priliku promijeniti živote ljudi diljem svijeta. Zvuči sjajno, zar ne?

Koje vrste studentskih poslova mogu obavljati studenti u PLIVI?

Najveća smo farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i u mogućnosti smo ponuditi široku lepezu poslova za studente. Ovisno o tvojoj struci i karijernim aspiracijama možeš raditi zajedno s našim timovima Operacija, Kvalitete, Istraživanja i razvoja, Nabave, IT-a, Financija, Komercijalnog poslovanja i drugih organizacijskih jedinica. Zanima te rad u globalnom okruženju? U našim Centrima dijeljenih aktivnosti pruža ti se prilika da iz Zagreba obavljaš globalne poslove za Tevine timove diljem svijeta. Uz stjecanje novih znanja i upoznavanje kolega u globalnoj Tevinoj zajednici, usavršit ćeš i komunikacijske vještine na stranim jezicima. 

Kako se prijaviti?

Na studentske poslove najčešće primamo redovne studentice i studente viših godina brojnih studija, ovisno o potrebama samog posla. Prijave primamo isključivo elektroničkim putem, putem e-mail adrese posao@pliva.com. Na navedenu e-mail adresu dostavi nam svoj životopis, kontakt podatke te informaciju o tome koje područje rada ili koji poslovi te zanimaju. Naš povratni odgovor možeš očekivati u kratkom roku.

Ako želiš saznati više informacija iz prve ruke, možeš nas pronaći i na brojnim studentskim manifestacijama koje se održavaju tijekom akademske godine, kao što su dani karijera na raznim fakultetima ili networking eventi sa studentima. Bit će nam drago upoznati se s tobom i odgovoriti na tvoja pitanja.