Studentska neprofitna udruga eSTUDENT, koja provodi projekt Starter sustav, sa sjedištem na Trgu J.F. Kennedyja 6,10 000 Zagreb, obvezuje se čuvati i obrađivati tvoje osobne podatke sukladno Uredbi (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) te važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12). Kontakt mail udruge eSTUDENT je estudent@estudent.hr.

 • Koji podaci nam trebaju?
  Prilikom prijave u Starter sustav potrebni su nam ovi osobni podaci: ime, prezime, spol, e-mail adresa, fakultet, datum upisa studija i mogućnost rada preko studentskog ugovora. Bez davanja tih podataka ne možeš se prijaviti u Starter sustav.
 • Zašto su nam potrebni tvoji podaci?
  Podaci prikupljeni prilikom prijave u Starter sustav koristit će se samo i isključivo za slanje oglasa za posao partnera udruge eSTUDENT te ostalih poslodavaca iz područja koje prilikom prijave sama/sam odabereš. 
 • Kome će biti dostupni tvoji podaci?
  Podaci prikupljeni prilikom prijave za Starter sustav bit će dostupni samo članovima udruge eSTUDENT zaduženima za provedbu projekta Starter sustav te se neće dijeliti, dostavljati ili pružiti drugim pravnim, fizičkim osobama ili trećim subjektima.
 • Odgovornost za točnost i istinitost podataka.
  Za točnost i istinitost podataka jamčiš sama/sam.
 • Do kad ćemo čuvati prikupljene podatke?
  Podatke prikupljene prilikom prijave za Starter sustav čuvat ćemo sve dok ne povučeš privolu. Povući privolu možeš u svakom trenutku klikom na gumb unsubscribe from this list koji se nalazi na dnu svakog oglasa za posao koji dobiješ ili jednostavnim slanjem upita na starter@estudent.hr.
 • Kako mogu vidjeti i ispraviti osobne podatke prilikom prijave?
  Osobne podatke koje si dala/dao prilikom prijave za Starter sustav možeš u svakom trenutku vidjeti i ispraviti/promijeniti pritiskom na gumb update subscription preferences koji se nalazi na dnu svakog oglasa za posao.
 • Kome mogu uputiti prigovor za kršenje moje privatnosti?
  Za eventualne prigovore oko kršenja tvoje privatnosti možeš se javiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP) klikom na link.