Privola za STARTER Sustav

 

 • Studentska neprofitna udruga eSTUDENT, koja provodi projekt STARTER sustav, sa sjedištem na Trgu J.F. Kennedyja 6, 10 000 Zagreb, obvezuje se čuvati i obrađivati tvoje osobne podatke sukladno Uredbi (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka). Kontakt adresa e-pošte udruge eSTUDENT je estudent@estudent.hr
 • Koji podaci nam trebaju?
  Prilikom prijave u STARTER sustav potrebni su nam ovi osobni podaci: ime, prezime, spol, adresa e-pošte, fakultet, datum upisa fakulteta i mogućnost rada preko studentskog ugovora. Bez davanja tih podataka ne možeš se prijaviti u STARTER sustav. 
 • Zašto su nam potrebni tvoji podaci?
  Podaci prikupljeni prilikom prijave u STARTER sustav koristit će se samo i isključivo za slanje oglasa za posao partnera udruge eSTUDENT te ostalih poslodavaca iz područja koje prilikom prijave sama/sam odabereš.
  *Ako si označio/označila polje “Prijavljujem se na eSTUDENT newsletter kako bi redovito primao/la informacije o natjecanjima, projektima i ostalim pogodnostima za studente” tvoja mail adresa iskoristit će se i za slanje jednog maila o uvjetima primanja eSTUDENT Newslettera koje onda možeš prihvatiti i odbiti.
 • Kome će biti dostupni tvoji podaci?
  Podaci prikupljeni prilikom prijave za STARTER sustav bit će dostupni samo članovima udruge eSTUDENT zaduženima za provedbu projekta STARTER sustav te se neće dijeliti, dostavljati ili pružiti drugim pravnim, fizičkim osobama ili trećim subjektima. 
 • Odgovornost za točnost i istinitost podataka.
  Za točnost i istinitost podataka jamčiš sama/sam.
 • Do kad ćemo čuvati prikupljene podatke?
  Podatke prikupljene prilikom prijave za STARTER sustav čuvat ćemo sve dok ne povučeš privolu. Privolu možeš povući u svakom trenutku klikom na gumb otkaži pretplatu koji se nalazi na dnu svakog oglasa za posao koji dobiješ ili jednostavnim slanjem e-pošte na starter@estudent.hr. U slučaju povlačenja privole tvoje podatke ćemo izbrisati. 
 • Kako mogu vidjeti i ispraviti osobne podatke prilikom prijave?
  Osobne podatke koje si dala/dao prilikom prijave za STARTER sustav možeš u svakom trenutku vidjeti i ispraviti/promijeniti pritiskom na gumb ažuriraj podatke o profilu koji se nalazi na dnu svakog oglasa za posao.
 • Kome mogu uputiti prigovor za kršenje moje privatnosti?
  Za eventualne prigovore oko kršenja tvoje privatnosti možeš se javiti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP) klikom na link