S faksa u Samsung

SamsungCareer_web_1920x1026_03

Po prvi puta ove godine Samsung Electronics organizira Internship za osobe koje su netom završile fax.

Jedna od vodećih svjetskih tehnoloških tvrtki pokreće vježbenički program za diplomirane studente, namijenjen svim diplomantima koji su nedavno završili studij i nemaju formalnog profesionalnog iskustva. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za stjecanje dragocjenog praktičnog znanja o marketingu, upravljanju portfeljem proizvoda i financijama, u trajanju od godine dana, s početkom 6. studenog 2017., i na najbolji mogući način se pripremite za novu etapu svog životnog putovanja.

Kako funkcionira vježbenički program? Svi vježbenici imat će mentoricu ili mentora uz čiju će pomoć savladavati mjesečni plan aktivnosti i raditi prema unaprijed definiranim ulogama i odgovornostima. Od vježbenika se očekuje aktivno traženje odgovornosti i korištenje stečenog znanja za obavljanje posla. Ne tražimo ljude koji samo kimaju glavom, dapače, potičemo dvosmjernu komunikaciju, davanje povratnih informacija na sadržaj, kvalitetu i znanja stečena tijekom vježbeništva, kako mentoru tako i odjelu ljudskih resursa s kojima će vježbenici biti u svakodnevnom kontaktu.

Samsung Electronics snažno potiče timski rad. Zato će vježbenici aktivno surađivati s drugim kolegama i zaposlenicima, održavati redovne sastanke sa svojim mentorima i ljudskim resursima te proaktivno tražiti dodatne informacije i materijale kojima će pospješivati svoj osobni i profesionalni razvoj.

 

 

Uđite kroz velika vrata na tržište rada! Svoj životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku šaljite na e-mail adresu sead.hr@samsung.com od 11. rujna do 10. listopada 2017, a prijave se primaju putem linka:

 

https://www.moj-posao.net/Posao/341036/Internship/

 

Učenje ne završava sa završenim faksom, jer u životnoj školi na ispite izlazimo svaki dan. U Samsungu ćete doznati kako ih položiti s odličnim uspjehom i radovati se novim izazovima.

 

 

PRIJAVI SE!