Partneri

INA logo

INA

INA je hrvatska naftna kompanija s vodećom ulogom u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnom ulogom u regiji u istraživanju u proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA nastoji otvoriti vrata mladim obrazovanim stručnjacima te im pružiti podršku tijekom školovanja kroza razne stipendijske programe. Želi biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja, vodeći brigu o ljudima i okolišu, njegujući odgovorno poslovanje te lokalna partnerstva.


Infobip logo

Infobip

Infobip d.o.o. je prva hrvatska tvrtka iz ICT sektora specijalizirana za interoperabilnost dostave SMS poruka, dostavljanje i naplatu SMS komunikacije u velikim količinama, pružajući usluge u preko 150 zemalja. Infobip proizvodi ICT sustave za telekomunikacijske operatere, a posebno se ističe u segmentu sustava za slanje SMS i MMS poruka. Djelatnici Infobipa su iskusni, dinamični individualci koji dijele strast za tehnologijom i prate suvremene informatičke tehnologije te se kontinuirano usavršavaju i napreduju.


Morgan Stanley logo

Morgan Stanley

Morgan Stanley is a global financial services firm offering a complete range of sophisticated financial services to a large and diversified group of clients and customers. With over 1,200 offices in 43 countries, the firm is truly global — and a market leader in the U.S, Europe and Asia as well as in emerging markets. Their multi-billion dollar investment in technology enables the development and delivery of quantitative trading systems, modeling and simulation software, analytics and security systems. Developing the state-of-the-art technology behind the industry’s first auction-based initial public offering (IPO), customizing client technology solutions for hedge funds and money managers, and leading the way on the use of virtualization technologies, are just some of the achievements that have put Morgan Stanley at the forefront of technology innovation.


LOGO

Samsung

Od svoga osnutka u korejskom gradu Suwonu 1969. godine, tvrtka Samsung postala je globalni predvodnik u informacijskoj tehnologiji te upravlja s više od 200 podružnica diljem svijeta.
Asortiman tvrtke obuhvaća kućne uređaje i bijelu tehniku (televizore, monitore, pisače, hladnjake i perilice rublja), kao i ključne mobilne telekomunikacijske uređaje kao što su pametni telefoni i tableti. Osim toga, tvrtka Samsung pouzdani je proizvođač ključnih elektroničkih komponenti poput DRAM modula i poluvodiča.
Samsung se obvezuje na izradu i pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga koji život čine praktičnijim i promiču moderne životne stilove za svoje korisnike diljem svijeta. Samsung je posvećen unapređenju globalne zajednice neprestano težeći za revolucionarnim inovacijama i stvaranjem vrijednosti.


Mazars.svg

Mazars Cinotti

Mazars je međunarodna, integrirana i neovisna organizacija, specijalizirana za pružanje usluga revizije, računovodstva, poreza, prava te savjetovanja.

Mazars Grupa pripada europskom tržištu vođa u sektoru računovodstva. Mazars ima širok raspon klijenata: korporacije i poduzetnici u sektoru poduzeća koja ne kotiraju na burzi, neprofitne organizacije i pojedinci visoke vrijednosti. Mazars Grupa je prisutna u Hrvatskoj od 2012. godine kroz Ugovor o korespodenciji sa Cinotti društvima koja su od prosinca 2013. godine postala punopravni član Mazars Grupe. Mazarsov cilj je uvijek biti iznad klijentovih očekivanja i potreba. Stoga posvećuju dužnu pozornost obrazovanju, poštenju i poštivanju zakona i principu vrijednosti za novac.


PG-logo-2015-blue-Moon-880x660

Procter & Gamble

P&G (Procter&Gamble) je internacionalna kompanija sa sjedištem u Cincinnatiju koja sadrži vodeće brandove na svojim tržištima. 21 brand unutar kompanije ostvaruje više od 1 milijarde $ godišnje u prodaji, dok 11 brandova ostvaruju između 500 milijuna $ i 1 milijarde $. P&G razvija lidere u svim regijama i na svim razinama kroz svoj rigorozni program jer smatra da su ljudi oni koji čine razliku. Cilj P&G-a je raditi kvalitetne proizvode i usluge koji poboljšavaju ljudske živote, u sadašnjosti, ali i budućnosti.


FINA_Logo.svg

Fina

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Nacionalna pokrivenost, informatički sustav prokušan na najzahtjevnijim poslovima od nacionalne važnosti te visoka profesionalna razina stručnih timova omogućuju pripremu i provedbu različitih projekata, od jednostavnih financijskih transakcija do najsofisticiranijih poslova u elektroničkom poslovanju.
Iako u državnom vlasništvu, Fina posluje isključivo na tržišnom principu. Uspješno posluje s bankama, Hrvatskom narodnom bankom, brojnim poslovnim sustavima i drugim subjektima poslovnog života.


Pliva logo

Pliva

Pliva je najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočna Europa zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji i kontinuiranom ulaganju u proizvodni sustav. Svojim zaposlenicima PLIVA omogućuje kreativnost, profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad. PLIVINI zaposlenici rade u dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju, uz  motivirajuće uvjete rada i poticajan sustav zarada. Godišnje više od 150 učenika i studenata obavi praksu u PLIVI, a imaju i tradiciju stipendiranja te su dobitnici Zlatnog indeksa u kategorijama Prakse, Stipendije i Najbolji imidž prema percepciji studenata.


zaba-pravi

Zagrebačka banka

Zagrebačka banka  zauzima uvjerljivo prvo mjesto s udjelom od 26 posto domaćeg bankarskog tržišta. Također, kontinuirana istraživanja pokazuju da gotovo 95 posto građana prepoznaje Zagrebačku banku kao najjači bankarski brend na tržištu. Zaposlenicima banke pruža se lepeza mogućnosti za ostvarenje profesionalnog razvoja i životnih planova. Sama potvrda uspješnog upravljanja ljudskim resursima stigla je kroz nagradu Top Employer Europe koju je Zagrebačka banka dobila treću godinu za redom. ZaBa je i dobitnica Zlatnog indeksa, nagrade koju studenti dodjeljuju poduzećima koja omogućuju bolji studentski standard i obrazovanje.